Wetzels Cleaning Service

Glasbewassing

Bent u op zoek naar professionele glasbewassing voor uw bedrijfspand of woning? Wetzels Cleaning biedt een uitgebreide service voor het wassen van diverse soorten glas en gevels. Onze medewerkers zijn getraind om met ladders tot 7,50m te werken en gebruiken hoogwerkers of steigers voor moeilijk bereikbare ramen.

Maar wij doen meer dan alleen ramen wassen. Wij reinigen ook rolluiken, trespa, kozijnen, boeiboorden en andere oppervlakken met onze speciale reiniger die hardnekkige zwarte lekstrepen verwijdert en een glad waterafstotend oppervlak achterlaat. Daarnaast kunnen wij kalkvlekken op uw ramen verwijderen met een zuurreiniger.

glasbewassing met hoogwerker min

Wij begrijpen dat elk pand uniek is en daarom bieden wij altijd een oplossing op maat. Onze experts komen graag bij u langs om de schoonmaakwerkzaamheden met u te bespreken en een vrijblijvende prijsindicatie te geven. Of het nu gaat om binnen- of buitenramen, gevels of andere oppervlakken, Wetzels Cleaning is de juiste keuze voor uw schoonmaakbehoeften. Neem gerust contact op via ons contactformulier of telefoon, wij staan graag voor u klaar!

Contact opnemen