Wetzels Cleaning Service

Klein facilitair

Klein facilitair onderhoud is een belangrijk aspect van het beheer van uw pand. Het regelmatig uitvoeren van kleine onderhouds- en schoonmaakwerkzaamheden zorgt ervoor dat uw pand in goede staat blijft en dat problemen in een vroeg stadium worden opgemerkt en verholpen. Dit kan u veel kosten en overlast besparen op de lange termijn.

Klein Facilitair is gespecialiseerd in het uitvoeren van allerlei kleine onderhouds- en schoonmaakwerkzaamheden. Wij zijn uw betrouwbare partner voor het vervangen van lampen, het vernieuwen van filters, het schoonmaken van dakgoten, het vegen van platte daken en nog veel meer. Ook het bijvullen en schoonmaken van koffieautomaten en het aanvullen van korrelzeep en koffiebekers behoort tot onze mogelijkheden.

Wij begrijpen dat u als eigenaar of beheerder van een pand niet altijd tijd heeft voor deze kleine klussen en daarom nemen wij dit graag voor u uit handen. Zo kunt u zich richten op andere belangrijke zaken en bent u verzekerd van een goed onderhouden pand.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Klein Facilitair voor uw pand? Neem dan gerust contact met ons op of vul het contactformulier in voor een vrijblijvende prijsindicatie. Wij staan voor u klaar!

Contact opnemen