Wetzels Cleaning Service

Onderhoud groenvoorziening

Het onderhouden van uw tuin kan een tijdrovende en vervelende klus zijn. Zeker als u niet in de buurt woont of als de tuin langdurig verwaarloosd is. Gelukkig bieden wij de oplossing! Ons team van ervaren tuinmannen staat klaar om uw tuin weer netjes en presenteerbaar te maken.

Of het nu gaat om het maaien van het gras, het snoeien van de heggen of het verwijderen van onkruid, wij doen het allemaal. Wij werken snel en efficiënt, zodat u geen omkijken meer heeft naar uw tuin. En het mooie is: onze diensten zijn betaalbaar en van hoge kwaliteit!

Ook als u uw woning verhuurt en de nieuwe bewoner geen onderhoud uitvoert, kunt u op ons rekenen. Wij zorgen ervoor dat uw tuin er altijd netjes uitziet en de uitstraling van uw woning behouden blijft.

Gras gemaaid en haag gesnoeid

Huis in Born voorzien van een snoeibeurt voor de haag en een maaibeurt van het gras.

Wilt u meer informatie over onze diensten of wilt u een vrijblijvende prijsindicatie? Neem dan gerust contact met ons op. Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken en u te voorzien van advies op maat. Kies voor gemak en kwaliteit, kies voor ons groen onderhoud!  

Contact opnemen