Wetzels Cleaning Service

Schoonmaak bedrijven

Wetzels Cleaning is al jarenlang een vertrouwde partner voor diverse bedrijven in de regio als het gaat om schoonmaakwerkzaamheden. Onze professionele schoonmaakexperts kunnen eenmalige of periodieke werkzaamheden voor uw bedrijf uitvoeren, zodat u zich volledig kunt richten op uw bedrijfsactiviteiten.

Wij bieden een breed scala aan schoonmaakdiensten aan, waaronder het reinigen van ramen en gevels, stofzuigen, vegen en schrobben van vloeren, afstoffen en doorluchten van ruimtes, reinigen van sanitair en het plegen van klein facilitair onderhoud. Daarnaast kunnen wij ook zorgen voor het leveren van toiletartikelen.

Wij komen graag bij u op locatie om de schoonmaakwerkzaamheden met u te bespreken en u een vrijblijvende prijsindicatie te geven voor de door u gewenste schoonmaakdiensten. U kunt contact met ons opnemen of het contactformulier invullen en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Wij zijn er om u te helpen en u volledig te ontzorgen op het gebied van schoonmaakwerkzaamheden voor uw bedrijf.

Contact opnemen