Wetzels Cleaning Service

Schoonmaak particulieren

Bent u op zoek naar een betrouwbare en professionele schoonmaakservice voor uw huishoudelijke taken? Wetzels Cleaning is er om u te helpen! Wij bieden zowel eenmalige als periodieke schoonmaakdiensten aan voor particulieren.

Onze professionals zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van verschillende werkzaamheden, zoals het reinigen van ramen en gevels, stofzuigen, vegen en schrobben van vloeren, afstoffen en doorluchten van kamers, het reinigen van badkamers en sanitair, poetsen van keukens en het schoonmaken van dakgoten of het vegen van platte daken. Wij bieden ook hulp in de huishouding aan, inclusief voor Persoons Gebonden Budget (PGB) cliënten.

Wij komen graag bij u langs om de schoonmaakwerkzaamheden met u te bespreken en u een vrijblijvende prijsindicatie te geven voor de door u gewenste schoonmaakdiensten. Of u nu eenmalige of regelmatige hulp nodig heeft, wij zijn er om u te helpen. Neem contact met ons op of vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Wij staan voor u klaar om u te ontzorgen op het gebied van huishoudelijke taken.

Contact opnemen