Wetzels Cleaning Service

Tapijtreiniging

Tapijtreiniging is een belangrijk onderdeel van het onderhoud van uw tapijt of vloerkleed. Hoewel sommige vlekken en slijtageplekken niet te herstellen zijn, kunnen onze professionele reinigingsmethoden uw tapijt er weer fris en schoon uit laten zien.

Wij bieden een kosteloos advies aan en een vrijblijvende prijsindicatie voor uw tapijtreiniging. U kunt uw losse vloerkleden bij ons aanbieden ter reiniging en wij komen bij u langs voor tapijten. Onze sproei-extractie methode maakt gebruik van reinigingsmiddelen en koud water om het stof van uw tapijt nat te maken. Vervolgens wordt het vuil uit de top laag losgeweekt en gebonden aan het product in het water. Tot slot wordt het water met het middel en het vuil uit het tapijt gezogen.

Indien nodig kunnen we de methode herhalen om diepere vervuiling te verwijderen. Houd er rekening mee dat de droogtijd afhankelijk is van het weer, ventilatie in de ruimte, dikte van het tapijt en hoe vaak het gereinigd is.

 Wij staan graag voor u klaar om uw tapijt te reinigen. Neem gerust contact met ons op of vul ons contactformulier in voor een vrijblijvende prijsindicatie.

Contact opnemen