Wetzels Cleaning Service

Vloerconservering

Het is belangrijk om uw Marmoleum of Linoleum vloer te beschermen tegen slijtage. Een goede manier om dit te doen is door het aanbrengen van een polymeerlaag. Bij onze vloerconservering wordt uw vloer eerst grondig gereinigd en ontvet, waarna het wordt voorzien van een poriën vulling en 2 lagen polymeer was. Hierdoor wordt de vloer beschermd en blijft deze langer mooi.

Het onderhouden van uw vloer wordt vervolgens een stuk eenvoudiger. Door de vloer dagelijks of wekelijks te polijsten met een eenschijfsmachine, wordt de polymeer verhard en krijgt uw vloer extra glans. Krassen en vegen kunnen worden weggeboend, waardoor uw vloer er weer als nieuw uitziet.

Naast het polymeren van vloeren maken wij ook gebruik van een relatief nieuw systeem met Twisterpads. Deze kunst diamant pads kunnen uw vloer reinigen, polijsten en laten glanzen met alleen water, zonder gebruik te maken van chemicaliën. Dit heeft als grote voordelen dat er geen kans is op het indrogen van chemie op de vloer en dat het natuursteen wordt verhard, waardoor vuil en zuren minder vat hebben op de toplaag.

vloerconservering

Veel klanten zijn al zeer tevreden over dit systeem. Wij komen graag bij u op locatie om de schoonmaakwerkzaamheden met u te overleggen en/of om een vrijblijvende prijsindicatie te geven voor de door u gewenste schoonmaakwerkzaamheden. Neem gerust contact met ons op of vul het contactformulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Wij zijn u graag van dienst bij het conserveren van uw vloer.

Lees meer over schrobben, vegen

Contact opnemen  

 

>